×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Yachtcharter Wetterwille

Yachtcharter Wetterwille

Altijd al eens de Friese meren willen ontdekken op en vanaf het water? Dat kan. Na één telefoontje naar Yachtcharter Wetterwille, kunt u uw droom realiseren. 
Wij verhuren comfortabele motorboten voor 2 tot 12 personen voor een avontuurlijke vakantie in het prachtige Friese merengebied. 
Bij Yachtcharter Wetterwille kunt u een korte intensieve vaarcursus volgen, waarin u binnen een dag de belangrijkste kneepjes van het varen onder de knie krijgt.
Wij hebben voor elke wens en elk budget een passend schip.
 
Tijdens uw ontdekkingsreis op het water geniet u van het natuurschoon en de rust, zoals in het Friese Nationaal Park “De Alde Feanen” met zijn unieke vennen, petgaten en ongerepte flora en fauna. 
Langs uw vaarroute liggen gezellige watersportcentra zoals Sneek en Grou, waar u knusse restaurants vindt en zult worden getroffen door de Friese gastvrijheid.
Het avontuur gaat verder op elke plaats waar u voor anker gaat of aanlegt, ook op die plekjes die eerder onbereikbaar bleken. Strandjes, picknickplekjes en verscholen bosjes zijn overal te vinden. 
 
Geniet Friesland en neem vandaag nog contact op met Yachtcharter Wetterwille, waar Alexander van Walsum en Petra Wink u graag informeren over de vele mogelijkheden.
Of het nu gaat om een vaarcursus, een waterroutekaart, een avontuurlijke vaarvakantie of tips over de plekjes die u beslist moet bezoeken: Wetterwille helpt u graag het Friese water op…..
 

 

 

Adres

Jelle-Paad 8
8493 RG Terherne

Telefoon

0566 - 68 88 12

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

DEVEA

Ceresweg 22

8938 BG LEEUWARDEN

Tel. 06 - 15 37 22 55

Advertenties: info@devea.nl

Redactie: info@devea.nl

© 2015-2020 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden Devea.nl. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.