×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Workum Watersport

Workum Watersport

Midden in het centrum van het waterrijke Workum ligt onze jachthaven welke is voorzien van alle comfort. Denk hierbij aan faciliteiten zoals een modern schoon toiletgebouw met douches, een dieselpomp en verschillende watervulpunten. Naast een scheepswinkel met watersportartikelen, onderdelen en Yamaha buitenboordmotoren, beschikt Workum Watersport over een goedgekeurde hijskraan van 16 ton voor het in en uit het water halen van uw boot voor bijvoorbeeld winterstalling of onderhoud. 

Met een mastenkraan kunnen wij eventueel masten demonteren met een lengte tot ca. 17 mtr. en een max. gewicht van 500 KG. Voor grotere en zwaardere schepen (tot 100 Ton) hebben we de mogelijkheid om in Harlingen reparaties of onderhoud uit te voeren. 


Indien noodzakelijk kunnen wij uw schip met staande mast takelen. Met de hogedrukreiniger wordt de gehele romp en onderwaterschip gereinigd. 

Het uitvoeren van onderhoud voor uw boot aan de technische installatie kunnen onze monteurs voor u uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring en omdat we vele motoren in onderhoud en reparatie hebben zijn we allround met elke scheepsdiesel motor. 

Ook voor strak schilderwerk, antifouling behandeling, reparatie-en onderhoudsklussen kunt u bij ons terecht; het maakt daarbij niet uit of u schip van hout, staal, aluminium of van polyester is gebouwd. Ook het inbouwen van apparatuur is mogelijk.

Exclusief Yamaha Dealer sinds jaar en dag! Zowel voor een nieuwe als voor een gebruikte buitenboord motor kunt u bij ons terecht! Ook voor Yamaha buitenboordmotor onderdelen bent u aan het juiste adres.

Adres

Doltewâl 32
8711 BA Workum

Telefoon

06-57992769

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

DEVEA

Ceresweg 22

8938 BG LEEUWARDEN

Tel. 06 - 15 37 22 55

Advertenties: info@devea.nl

Redactie: info@devea.nl

© 2015-2020 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden Devea.nl. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.