×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Stichting Jachthaven Wartena

Stichting Jachthaven Wartena

We zeggen wel eens: bij ons heeft u altijd een ligplaats met een zonnetje. Elke dag doen we als havenpersoneel en bestuursleden onze uiterste best om onze liplaatshouders en onze gasten een aangenaam verblijf te bieden.

We horen regelmatig dat onze jachthaven sfeervol en gezellig is. Daar zijn we best wel een beetje trots op. Want het gaat ons erom dat onze ligplaatshouders en gasten het naar de zin hebben. Persoonlijk contact vinden we belangrijk en we maken regelmatig hier en daar een praatje.

Stichting ‘Jachthaven Wartena’ is de enige grote niet-commerciële jachthaven in Friesland. Elke euro die we verdienen, investeren we in de haven.

Omdat onze verdiensten terugvloeien in de jachthaven, kunnen we onze ligplaatshouders en gasten een goed uitgeruste en moderne jachthaven bieden met prima voorzieningen. En dat tegen een vriendelijk tarief!

Als u bij ons op de haven bent, zal het u vast opvallen. We zijn een grote haven maar zeker niet onpersoonlijk. Integendeel zelfs. We zijn u graag van dienst en u kunt ons altijd aanspreken als u vragen hebt.

We willen dat u zich veilig voelt op de jachthaven. We zorgen voor goed onderhoud van de steigers en voorzieningen. De slagboom en de camera’s helpen ongewenste gasten te weren. Maar het zijn vooral de oplettende ogen en oren van de havenmeesters die zaken signaleren en actie ondernemen.

We vinden het belangrijk dat iedereen, ook de oudere ligplaatshouder of gast, zo lang mogelijk kan genieten van zijn boot. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Bij het vervangen van de accu’s of het plaatsen van de buitenboordmotor? Onze havenmeesters staan graag voor u klaar!

Adres

Bûtenstreek 3
9003 MC Warten

Telefoon

058 - 2551870

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

DEVEA

Ceresweg 22

8938 BG LEEUWARDEN

Tel. 06 - 15 37 22 55

Advertenties: info@devea.nl

Redactie: info@devea.nl

© 2015-2020 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden Devea.nl. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.