×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Steel Products Heida

Steel Products Heida

Steel Products Heida is uw aangewezen partner in de jachtbouw. SPH bouwt, restaureert en onderhoudt zowel stalen als aluminium scheepsbouw. Bij ons is uw schip in goede handen, of het nu gaat om cascobouw, restauratie, onderhoud of afwerking. SPH levert zowel aan jacht- en scheepsbouwers als aan particulieren op locatie.

Vormwerk

In de jacht- en scheepsbouw is het vormen van platen een veel voorkomende handeling. Om de platen te kunnen vormen in de juiste hoek en vorm wordt er gebruik gemaakt van een rol- en stempelpers. Steel Products Heide is in bezit van een eigen rol- en stempel pers.

De rol- en stempelpers is geschikt voor grotere afmetingen

De pers die gebruikt wordt voor het rollen is up to date en in bezit van de nieuwste snufjes. De maximale afmeting van de plaat is 22 mm en de roller pers kan tot maximaal 60 ton drukken. Bovendien heeft de pers een uitsparing van 1.50 meter zodat ook grotere platen bewerkt kunnen worden. Platen van 12 x 3 meter behoren zeker tot de mogelijkheden. Voor het stempelwerk kan er tot maximaal 120 ton gedrukt worden. Platen tot 30 mm zijn dan mogelijk.

Wij vormen ook de holland profielen in alle verschillende afmetingen. De holland profielen kunnen in beide richtingen gedrukt worden, rekken en krimpen.

Schadeherstel en restauratie

Of het nu gaat om vervangen van een potdeksel of het uitdeuken van de romp, SPH herstelt de schade vakkundig zodat uw schip er weer uit ziet als of er niets gebeurd is. Ook het vervangen van bepaalde onderdelen is geen enkel probleem. Herstel- en reparatiewerkzaamheden kunnen plaatsvinden op uw eigen werf. Transport en eventuele transportkosten blijven u dan bespaard.

Het herstel, onderhoud en restauraties kunnen allemaal plaatsvinden in uw eigen werf. SPH komt graag bij u langs zodat transport van uw jacht uitblijft.

Adres

Uitheiïng 13A
8531 XJ Lemmer

Telefoon

06-42740391

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

DEVEA

Ceresweg 22

8938 BG LEEUWARDEN

Tel. 06 - 15 37 22 55

Advertenties: info@devea.nl

Redactie: info@devea.nl

© 2015-2020 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden Devea.nl. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.