×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Leusink Safety

Leusink Safety

Een breed assortiment in scheepvaartbenodigdheden voor zowel beroeps- als pleziervaart, veiligheidskleding en schoeisel, alles rondom brandpreventie en een uitgebreid depot voor industrie- en propaangas. Het team van Leusink Safety heeft haar uiterste best gedaan om het assortiment te creëren  naar uw behoeften; maatwerk dus!

Leusink Safety levert naast gasolie scheepsbenodigdheden van diverse merken in de beroepsvaart en in de watersport. Onze medewerkers, met jarenlange ervaring in de beroepsvaart en in de pleziervaart, delen graag hun deskundigheid met u op welk gebied u ook maar advies nodig heeft: smeeroliën & vetten, touwwerk, verf, pompen, dekuitrusting en meer.

Veiligheidskleding

Met de topmerken Dassy, Snickers en Mascot presenteert Leusink Safety kwalitatief hoogwaardige veiligheidskleding voor elke professional in de scheepvaart, bouw, wegenbouw en logistiek.

 
Deze beroepskleding voldoet aan de wensen van de vakman, inzake veiligheid, bescherming, gebruiks- en onderhoudsgemak. Door de positieve ervaringen van onze klanten, kunnen wij u hiermee duurzaamheid en efficiëntie garanderen. Uw werkkleding zit comfortabel, onder alle omstandigheden en bij elke beweging. U werkt makkelijker en bent productiever: De kleren doen het werk voor u!

 

Schoenen

Natuurlijk ontbreken in het assortiment veiligheidskleding van Leusink Safety de schoenen niet. Ook in ons aanbod schoenen vindt u het merk Dassy, samen met Emma, Grisport, Gevavi, Jalatte en Atlas. Van Jalatta laarzen met stalen neus tot lage instappers van Emma, en dat met een sportieve uitstraling! Met de veiligheidskleding van Leusink Safety komt u goed voor de dag!

 
Desondanks  kan het voorkomen dat het product dat u zoekt niet  op voorraad is. In dat geval bestellen wij samen met u het juiste product, waardoor u alsnog verzekerd bent van het product naar uw wens. Want, Leusink Safety… da’s maatwerk!

 

Ook als het gaat om veiligheid, hetzij aan boord van uw schip of in uw bedrijf; Leusink Safety kan u voorzien van veiligheidskleding, schoeisel, brandpreventiemiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PMB).  
 
Mocht u niet in de gelegenheid zijn voor een bezoek aan ons bedrijf, dan kunt u ons natuurlijk altijd via de digitale weg bezoeken.

Adres

Zomerdijk 27 a
7942 JS Meppel

Telefoon

0522 - 25 95 00

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

DEVEA

Ceresweg 22

8938 BG LEEUWARDEN

Tel. 06 - 15 37 22 55

Advertenties: info@devea.nl

Redactie: info@devea.nl

© 2015-2020 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden Devea.nl. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.