×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Jachtservice Zuiderbaan

Jachtservice Zuiderbaan

Jachtservice Zuiderbaan is een jong, flexibel en dynamisch dienstverlenend bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het aanleggen en in het onderhouden van scheepstechnische installaties. Ondermeer zijn we gespecialiseerd in scheepselektra, scheepsinstallatie, scheepsmotoren, boeg- en hekschroeven, verwarming hetelucht of c.v. systemen, het aanleggen van vuilwatersystemen, generatoren, en navigatieapparatuur.

Ook is Jachtservice Zuiderbaan dealer van Volkswagen Marine scheepsmotoren.

Verder verzorgen wij ook de afbouw, een complete refit of een upgrade van uw boot. Ook voor reparatie en het onderhoud van de technische installatie aan boord van uw schip. Van een standaard sloep tot een luxe zeiljacht of motorboot kunt u bij ons terecht. We werken rechtstreeks of in onderaanneming voor werven en particulieren die in de regio of landelijk gevestigd zijn.

Ook voor her-motorisering of een complete refit van uw schip kunnen we voor u verzorgen.

Jachtservice Zuiderbaan is gevestigd in Lemmer aan de Vuurtorenweg 6. Hier beschikken wij over een botenlift tot 40 ton en een hal van 550m2.
Ook hebben wij een mobiele service voor de werkzaamheden op locatie.

Adres

Vuurtorenweg 6
8531 HJ Lemmer

Telefoon

06 22663816

Historic Vessel Vega

Skûtsjekrant Zomer 2019

Skûtsjekrant Herfst 2019

Fryslân Markant

© 2015-2019 Skutsje.nl Alle rechten voorbehouden uitgeverij PENN.nl Leeuwarden. Nieuws over skûtsjes, mensen & skûtsjesilen in Friesland.